Hirdetés

Ventilátorok nélküli mini PC lesz az Intel Chaco Canyon NUC



|

Strapabíró és passzív hűtésű apró gépnek ígérkezik a következő Intel NUC, a Chaco Canyon.

Hirdetés

Az Intel NUC gépeiről általában a kompakt méret jut eszünkbe, vagyis ideális kis helyre ezek a PC-k, akár otthoni vagy irodai környezetbe is. Az apró médiaközpontok világában is népszerűek. Míg a legtöbb NUC nem passzív hűtésű, addig aki csendes környezetet szeretne, annak erre is figyelnie kell. 

Hirdetés

Szerencsére az Intel megkönnyíti a kutatást, ugyanis hamarosan egy új, ventilátorok nélküli NUC géppel rukkol elő. Ez lesz a NUC8CHK névre hallgató Chaco Canyon, más néven Intel NUC 8 Rugged. 

Csúcsteljesítményre ne számítsunk, hiszen 6 wattos Celeron N3350 Apollo Lake processzort, 4 GB RAM-ot és 64 GB eMMC tárhelyet használ az Intel, ráadásul utóbbiakat az alaplaphoz is forrasztotta. A rendszer cserébe néma, mozgó alkatrész nincs benne. A gyorsabb tárhely megoldható az M.2 2280 slotnak hála, PCIe x4 NVMe és SATA meghajtó egyaránt támogatott. 

A hivatalos bemutatóra még várni kell, de valószínűleg már nem kell sokat várni rá, látva a sok és részletes szivárgást. A SimplyNUC ráadásul már kicsomagolós videót is közzétett az újdonságról, a KoolShare pedig rengeteg fotót közölt a termékről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.