Hirdetés

Videó: Homér Simpson mutatja meg, mi történik a Bitcoinnal



|

Ha valaki nem tudta lekövetni, pontosan mi is a kriptopénzek körül kialakult káosz, csak nézze meg a Simpson családból összeollózott zseniális animációt!

Hirdetés

Bitcoin, Ethereum, és még egy tonna újabbnál újabb virtuális pénz: az elmúlt évek egyik legfontosabb informatikai és pénzügyi történéséről van szó, amiről az elején egyfajta új aranylázat vizionáltak, de a mostani események tükrében még inkább stimmel az aranylázas hasonlat, hiszen az is mindig szomorúan végződött.

Hirdetés

Már sokszor és sokféleképpen próbáltuk körüljárni, elmagyarázni, és újra megérteni, mi a helyzet a virtuális devizákkal, tényleg kidurran-e a bitcoinlufi, vagy csak egy új és csodálatos világ első botladozó lépéseit figyeljük-e. Mindenesetre akadt egy ismeretlenségbe burkolózó "digitális népművész", aki egy Simpson család epizódba ágyazta be véleményét néhány ügyesen elhelyezett logóval és felirattal.

Az alábbi videóban a bevezető után megnézhetitek, milyen vicces és egyben lesújtó hasonlattal él az alkotó: szerinte a kriptopénzek a nagykiugrás után még az időszakos virágzó időszakok ellenére is bukásra vannak ítélve. Hogy igaza van-e, majd kiderül, de addig íme a "Simpson-coin":

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.