Hirdetés

Videó: így készíthetsz saját vezérlőpultot a böngésződbe



|

Lustáknak és precízeknek, vagy épp a sok kedvenc weboldallal dobálózóknak segíthet egy webes szolgáltatás és egy böngészős beépülő app, amellyel profi irányítópultra cserélhetjük megszokott kezdőoldalunkat. Mutatjuk, hogyan!

Hirdetés

Bár a böngészők igyekeznek többféle kezdőoldal-típust is felkínálni az egyszerű Google-keresőtől a kis képecskékkel megtűzdelt, legutóbbi látogatásainkat elmentő káoszig, jómagam valahogy sosem voltam igazán elégedett ezekkel. Ezért már jó ideje egy olyan saját kezdőoldalt használtam, amelybe összegyűjtöttem a leggyakrabban használt oldalaimat és ezeket egy kezdetleges, HTML-ben kifaragott táblázatba rendeztem kategóriák szerint. De ez manapság már csúnya és macerás módszer, ezért örömmel fedeztem fel egy olyan kezdőoldal-szerkesztőt, amely minden eddigi manuáis feladatot átvállal, és egy jól áttekinthető, stílusos vezérlőpulttá változtatja az eddigi kezdőoldalt.

Hirdetés

Az alábbi videón bemutatjuk, hogyan kell a MyMark.me alapfukcióit használni: elkészítünk néhány dobozt a különféle kategóriájú linkekhez, valamint hozzáadunk egy emlékeztetőt is (mert ez az app még arra is jó, hogy a legfontosabb feladatainkról jegyzetlapokat jelenítsen meg a linkek között, így internetezés közben, vagy akár előtt eszünkbe jussanak a legfontosabb feladataink).

A MyMark.me ingyenesen használható, ráadásul a webes szerkesztés után úgy is segít a kezdőlap könnyű átállításában, hogy Chrome, Firefox, Opera, Safari, és még Internet Explorer böngészőkhöz is beépülő modul formájában hozzáadható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.