Hirdetés

Videón, ahogy Elon Musk robotjai szétlőnek egy Cybertruckot



|

Egy igen érdekes felvétel járta be az internetet a napokban, amin a cég két terméke is feltűnt.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt hivatalosan is megjelent a Tesla elektromos pickupja, a Cybertruck. Noha a jármű végül az ígérteknél sokkal drágábban érkezett meg, így is rengetegen vetetették rá magukat, viszont a texasi Gigafactory kapacitásai is végesek, így jelen esetben akár az is előfordulhat, hogy 4-5 évet kell majd várniuk az előrendelőknek a sorukra.

Mindezek mellett ugyebár azt is tudjuk, hogy Elon Musk már jó ideje tervezgeti a humanoid robotok piacra dobását, amik elsősorban a mindennapi tevékenységek elvégzésében lennének a segítségünkre. Bár azt pontosan nem tudni, hogy az Optimus névre keresztelt robotok projektje hogy áll jelenleg, a minap egy olyan videó látott napvilágot, amelyben feltűntek a szóban forgó masinák, ráadásul mindjárt hárman.

Hirdetés

A videón az egyik robot átad egy másiknak egy géppisztolyt, aki ezután szétlő vele egy Cybertruckot, amiben persze egy másik robot ül. A felvétel valóban elég meggyőző, és első ránézésre akár teljesen valódinak tűnhet, azonban mint az kiderült, persze nem az. Olyan számítógépes trükkfelvételekkel foglalkozó cég készítette el, ami meglovagolva a Tesla pickupja körüli hatalmas hypeot, ezzel szeretett volna a figyelem középpontjába kerülni. És nagyon úgy tűnik, hogy sikerült is, ugyanis a felvétel még Elon Muskhoz is eljutott, akik aztán a Twitter/X felületén azzal válaszolt, hogy jövőre akár már valóra is válhat a dolog.

Persze erre valójában nagyon csekély az esély, már csak azért is, mert a legutóbbi értesülések szerint még nagyon távol lehet az Optimus attól, hogy bármire is megbízhatóan használható legyen. Mondjuk az elején a Cybertruckban is kételkedtünk, de végül tényleg megérkezett, persze az már más kérdés, hogy nem teljesen úgy, ahogy azt anno beharangozták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.