Hirdetés

Villámgyors letöltést ígér a Snapdragon 845



|

Az X20 modemnek hála az 1,2 gigabit per másodperces letöltési sebesség is elérhető lehet a jövő évi okostelefonokban.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Qualcomm következő nagy dobása a Snapdragon 845-ös SoC lesz, amely a jövő évben érkező csúcskategóriás okostelefonokat szolgálja ki. 

Hirdetés

A Qualcomm nagyágyúját idén a Samsung tette elsőként elérhetővé a Galaxy S8-ban és a Galaxy S8+-ban, azonban a jelentések szerint most az LG állapodott meg a gyártóval az elsőségről. Ezért miután az LG G6 kénytelen volt idén beérni a Snapdragon 821-gyel, a G7 jövőre elsőként kap Snapdragon 845-öt. 

A Qualcomm egyik mérnöke most a LinkedInen tett közzé némi információt a chipről. Ezek alapján a villámgyors X20-as modem már helyet kap rajta. 

A modem érdekessége, hogy villámgyors mobilnetes adatforgalmat garantál, ugyanis akár 1,2 Gbps-os letöltési és 150 Mbps-os feltöltési sebességekre is képes. 

A Qualcomm az X20-at úgy tervezte, hogy az segítsen előremozdulni az 5G irányába. Számos gyártó kapott már a chipből, ezért jövőre nagyon sok modellben lesz benne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.