Hirdetés

Villogó telefonhűtőt mutatott be a Razer



|

A legizzasztóbb csatákban is helytáll, és persze a LED-ek sem hiányoznak róla.

Hirdetés

Manapság már a mobiljátékoknak sem kell szégyenkezniük a grafika miatt, az erőforrásigényes látvány azonban komolyan meg tudja izzasztani a telefonokat, vagyis jobban mondva a felforrósodott eszközöket szorongató tenyerünket.

Erre nyújthat megoldást a Razer új hűtője, amely akár mágnesesen is képes csatlakozni az azt támogató, MagSafe-kompatibilis iPhone-ok (iPhone 12-es és 13-as széria) hátlapjához.

Hirdetés

A Razer Phone Cooler Chroma néven piacra dobott kiegészítő külön kapható magsafe-es és hagyományos csíptetős kivitelben, az utóbbi pedig nem csak a régebbi iPhone-okhoz, de androidos mobilokhoz is használható.

A gyártó leírása szerint a hűtőben egy 7 lapátos ventilátor dolgozik, 6400 rpm-es fordulatszámmal és 30 db-es zajszinttel. Az energiaellátás USB-C porton keresztül történik, amihez egy 1,5 méteres kábelt is kapunk. Természetesen nem hiányoznak a gamereknek szánt termékek kötelező kellékei, az állítható színű RGB LED-ek sem, melyekből összesen 12 ékesíti a kiegészítőt.

Az extra hűtés azonban nem olcsó mulatság, a hűtő európai árát ugyanis 70 euróra (kb. 25 ezer forintra) lőtte be a Razer, ami még nem tartalmazza a 35 eurós szállítási költséget. Jó hír viszont, hogy a kényelmes MagSafe-verzió nem feláras, így az iPhone 12- és 13-sorozat tulajdonosaiak sem kell többet fizetniük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.