Hirdetés

Visszalépésnek mondható a 2021-es Honor MagicBook Pro



|

Kevésbé kedvelt Intel processzorra vált a Honor az új laptopnál, ami viszont már nem csak néhány országban lesz kapható.

Hirdetés

A 2020-as Honor MagicBook Pro nagyon kedvelt laptop volt, ugyanis 900 euró magasságában AMD Ryzen 5 4600H processzort kínált, jó minőség, erős hardverek és közel kávamentes képernyő mellett. Ez a modell viszont csak néhány európai országban volt kapható. A Honor egy ideje már önálló cég, újra dolgozhat az amerikai partnerekkel, a 2021-es MagicBook Pro pedig Intel Core i5-ös CPU-val támad, és már globálisan is megjelenik. 

Hirdetés

A szakértők szerint az, hogy a Ryzen 5 4600H chipet és a Radeon RX Vega 6 GPU-t Core i5-10210U lapkára és GeForce MX350 grafikára cseréli a Honor, igazából erős visszalépés. Az Intel chip 6 helyett 4-magos, és nem 25, hanem 45 watt a TDP-je. Ráadásul az Intel lapka már kétéves lesz. 

A 16 GB RAM és az 512 GB-os NVMe SSD persze segít a tempón, de rekordokat nem döntöget majd a processzor miatt. Az viszont sokat segíthet a Honornak, hogy ez az 1000 dolláros laptop Amerikában és Indiában is megjelenik. A felugró webkamera továbbra is különlegessé teszi, a széles portkínálattal együtt. A 11,5 órás üzemidőre képes, 56 Wh-s akku a 65 wattos adapterével 30 perc alatt 50 százalékra tölthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.