Hirdetés

A WD is hozott pár új NVMe SSD-t



|

A tartalomgyártókat és a haladó felhasználókat célozzák az új Western Digital Blue SN550 NVMe SSD-k.

Hirdetés

Az eredeti WD Blue SN500 alig fél éves, de a gyártó máris jelentkezett az utóddal. Ennek a neve Blue SN550. A legújabb NVMe SSD-k olyan dizájnt kaptak, hogy a teljesítményük még intenzív használat során se csökkenjen. 

Hirdetés

Sajnos ennek részleteiről keveset beszélt a WD, de mindenképp előrelépés várható a hőterhelés hatására jelentkező teljesítménycsökkenés problémája kapcsán. 

Kapacitások tekintetében 250 GB az alapmodell tárhelye, és 1 TB a maximum, ami kérhető. Az olvasási sebesség maximuma 2400 MB másodpercenként, a garancia időtartama 5 év. 

Az SN550-es SSD-k már PCIe x4 foglalatot támogatnak, és az elődhöz mérten jóval gyorsabb a maximális szekvenciális olvasási sebességük. A meghajtókat a WD alapvetően tartalomgyártóknak és haladóbb felhasználóknak szánja, olyan műveletekhez, ahol számít a gyorsabb adatátviteli tempó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.