Hirdetés

Whiskey Lake processzorral érkeznek az új ThinkPad laptopok



|

A Lenovo bemutatta az új ThinkPad L390 és L390 Yoga laptopjait, amelyekbe az Intel Whiskey Lake processzorai kerültek.

Hirdetés

A Lenovo két új ThinkPad laptoppal bővítette a kínálatát. A ThinkPad L390 egy 13,3 hüvelykes, full HD-s érintőképernyővel felszerelt gép, amelynek a zsanérjai 180 fokban teszik lehetővé a képernyő hátradöntését. A ThinkPad L390 Yoga már átalakítható modell, 360 fokos zsanérokkal és tolltámogatással. 

Hirdetés

Ezek az első ThinkPadek ráadásul, amelyekbe már Intel Whiskey Lake processzorok kerülnek. Ezek támogatják a gigabites WiFi-t, illetve némi teljesítménynövekedést is garantálnak a Kaby Lake-R chipekhez mérten. 

Az újdonságok indulóára 659 és 889 dollár. Természetesen a csúcsmodellek drágábbak lesznek, a maximumot 32 GB DDR4-es memória, 512 GB-o PCIe SSD jelenti. Mindkét laptopon van két USB-C és USB 3.1 port, HDMI 1.4, mini Ethernet és microSD-foglalat. 

Az akkumulátorok 45 Wh-s darabok, maguk a laptopok feketében és ezüstben lesznek vihetőek. A Yoga modell Lenovo Active Pennel érkezik, ami használaton kívül a gépben tárolható. Ezen IR-kamera is van, ujjlenyomat-olvasó viszont az olcsóbb modellre is jutott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.