Hirdetés

A következő Windows frissítést észre se veszed majd



|

A májusi nagy frissítőcsomag után a következő update nem hoz majd nagy újdonságokat, inkább a motorháztető alatt dolgoznak a rendszeren. De legalább a telepítés is nyugisabb lesz.

Hirdetés

A tervek szerint ősszel érkezik a következő nagyobb lélegzetű Windows 10 frissítőcsomag, amely egyelőre a 19H2 nére hallgat. Viszont esélyesen ez nem is változik, ugyanis most nem terveznek külön nevet adni neki, mint például a Creators Update esetében. Ez pedig többek között azért van így, mert nem lesz benne túl sok azonnal észrevehető újdonság, friss app vagy extra funkció.

Hirdetés

A Microsoft szerint az őszi frissítés inkább arra szolgál, hogy stabilabban és gyorsabban működjön a rendszer, újdonságok legfeljebb csak nagyvállalati szinten érkeznek. Azt még nem tudni, pontosan mikor érkezik a nagyobb csomag, de az már biztos, hogy kumulatív frissítésként tölthető le, és a 2019 májusi verzió szükséges hozzá.

Az Insider fórumokban azzal magyarázták a döntést, hogy az elmúlt időszak nagyobb csomagjaiban sok újdonság kapott helyet, de a felhasználók épp ezért most azt kérték, hogy egy kicsit ezeket háttérbe szorítva inkább azzal foglalkozzanak a rendszer fejlesztői, hogy a Windows minden szinten akadásmentesen, gyorsan működjön és megoldja a májusi update néhány hibáját is.

Az Insider programban részvevők (pontosabban a Slow kiadások tesztelői) természetesen már jóval korábban megkapják a frissítést, a 18362.10000 build már két napja elérhető a legtöbbjük számára. A "normál" Windows felhasználóknak még nem tudni, mikor érkezik a csomag, de jó hír, hogy a Microsoft átfaragja a frissítési metódust, ezért szinte észre sem fogják venni a telepítést, nagyjából annyit érzékelnek majd belőle, mint egy heti patch letöltése esetén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.