Hirdetés

Közel egymilliárd gépen futhat Windows 10



|

A Windows 7 kivezetése lökhetett egyet a Microsoft legfrissebb operációs rendszerének népszerűségén.

Hirdetés

Mikor 2015-ben kiadta a Windows 10-et, a Microsoft nagy terve az volt, hogy két éven belül 1 milliárd készülékre juttassa el a rendszert, de egy hangyányit elmérte magát: 2019 szeptemberében sikerült elérni a 900 milliót. Az eladások tavaly elég látványosan felpörögtek, és bár hivatalos, nemzetközi közlemény még nincs, úgy tűnik, a Windows 7 halála miatt sokan váltottak az elmúlt több mint négy hónapban.

Hirdetés

A hivatalos olasz weboldalon felbukkant egy azóta eltávolított kép, mellyel a cég hálát adott a Windows 10 egymilliárd felhasználójának. Alighanem azért vették le, mert még nem sikerült elérni a mérföldkövet, viszont közel járhatnak. A Microsoft szóvivője a Wccftech megkeresésére annyit mondott, továbbra is a 900 millió a legfrissebb, hivatalosan közölt adat.

Mindenesetre aki még nem frissített, annak erősen ajánlott ezt mihamarabb megtenni, számos hasznos funkciót tartalmaz a Win10 legfrissebb változata a korábbi kiadásokhoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.