Hirdetés

Windows 10: közelednek a Redstone 4 előzetesei



|

A mostani előzetes leginkább a hibajavításokról és a Windows 10 S-ről szól.

Hirdetés

Újabb előzetest kaptak a Windows Insider program résztvevői, azonban a 16273-es build nem kecsegtet túl sok újdonsággal. 

Hirdetés

Elsőre kifejezetten unalmasnak tűnik az új csomag, ugyanis fontosabb új funkció nincs benne, inkább a hibajavításokról szól. Ez viszont nem véletlen: a Windows 10 őszi alkotói frissítésének közeledtével a Microsoft a stabilitásra koncentrál. 

Aki viszont újdonságokra vágyik, az a jövő héten sokat tesztelhet: a Skip Ahead program résztevői a következő héten már az őszi alkotói frissítés után esedékes buildeket kapják meg, amelyek a Redstone 4-re építenek. 

Aki maradna az őszi alkotói frissítésnél, annak nem kell tennie semmit, a tesztbuildeket egészen addig kapja majd, amíg a Microsoft kiadja a következő nagy frissítést a nyilvánosságnak. Ekkor ki lehet lépni az Insider programból is, aki viszont marad, az megkapja azokat a Redstone 4 buildeket, amiket a Skip Ahead résztvevői már korábban tesztelhetnek. 

Az Insider programba lépett egyébként a Windows 10 S is, amelyet elméletileg majdnem bármilyen Windows 10 Pro-, Education- vagy Enterprise-képes PC-re lehet telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.