Hirdetés

Windows Fényképek alkalmazás – jobb mint gondolnád



|

Az egykoron suta Windows Fényképek app mára kiforrott, így sokak számára tökéletes alternatíva fotóik kezelésére, rendszerezésére.

Hirdetés

Sokaknak az az első dolga a Windows telepítése után, hogy egy képnézegetőt installáljon - pedig a rendszerben van már egy app erre a feladatra, ráadásul egy olyan, ami nem is rossz. Sokan mégis legyintenek a Fényképek alkalmazásra anélkül, hogy kipróbálnák, mit is tud. Ugyanis a kezdeti bugyuta program helyett ma már egy jól összeszedett szoftverről van szó. A Fényképek alkalmazás ráadásul az egyik olyan eleme a Windowsnak, amivel a Microsoft rengeteget foglalkozott az utóbbi időben. Csak a Windows 11 megjelenése óta már többször változott az alkalmazás megjelenése és tudása is. Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet.

A Fényképek alkalmazás alapesetben a Képek mappa tartalmát mutatja, illetve azokat a kép- és videofájlokat, amelyeket a OneDrive tárhelyre másoltál. A formátumtámogatás nem túl széles, de az app gyakorlatilag minden olyan formátumot kezel, amire átlagos felhasználóként szükséged lehet: GIF, BMP, JPG, PNG, ICO, RAW és TIFF fájlokat egyaránt meg tud nyitni, valamint elindítja az MP4, MOV és WMV videókat is.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.