Hirdetés

Wooting billentyűzetekkel újít a Seasonic



|

A Seasonic felvette az európai kínálatába a Wooting analóg mechanikus billentyűzeteit.

Hirdetés

A Seasonic és a Wooting együttműködésének keretében a Seasonic innentől kezdve Európában felveszi a kínálatába a Wooting fejlett, analóg mechanikus billentyűzeteit. Ezek kifejezetten PC-s gamereknek szólnak. 

Hirdetés

Mivel a Seasonic jól ismert név a régióban, ezért a felhasználók a gyártó piaci kapcsolatainak hála könnyedén jutnak majd Wooting termékekhez. 

A Wooting története úgy indult, hogy két évvel ezelőtt három gamer összeült, majd 135 000 eurót gyűjtött a Kickstarteren, hogy megtervezze, megépítse és piacra dobja a világ legfejlettebb analóg mechanikus billentyűzetét. Azóta aktív közösség épült a cég köré, amely esküszik a technológiára. 

A Seasonic segítségével nem csak nagyobb közönséget érnek majd el a Wooting billetyűzetek, de a támogatás is jobb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.