Hirdetés

Xbox One-hoz érkezett az 1 TB-os WD Gaming Drive Accelerated



|

Ha valakinek nem elég az Xbox One maximum 1 TB-os tárhelye, a WD besegít egy új adattárolóval.

Hirdetés

A Microsoft maximum 1 TB tárhellyel kínálja az Xbox One konzolt, de aki még több helyet szeretne, annak a Western Digital most az új Gaming Drive Accelerated tárolóját ajánlja. 500 GB-os és 1 TB-os méretekben. 

Hirdetés

A tároló az Xbox One S és az Xbox One X konzolokkal kompatibilis, az 1 TB-os verzió elvileg akár 25 játéknak is helyet tud adni. A merevlemez USB 3.0-s felületen kapcsolódik. 

A WD szerint a 400 MB per másodperces olvasási sebességnek hála a Gaming Drive Accelerated akár 50 százalékkal gyorsabb betöltési időket is ígérhet, bár arra nem tért ki a gyártó, hogy mihez képest (valószínűleg a termék elődjére gondoltak). 

A gumírozott kerettel védett meghajtóra 3 év garancia jár, a vételárak Amerikában 120 és 220 dollár magasságában alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.