Hirdetés

Xeon chipekkel jön az Intel Quartz Canyon NUC



|

A Xeon lapkákat és a dedikált grafikus vezérlést is támogatják majd a Quartz Canyon NUC gépek.

Hirdetés

Az Intel kompakt NUC gépei között akadtak már játékosoknak szánt modellek, dedikált grafikus vezérléssel. Azonban a közelgő Quartz Canyon gépek lesznek az első Intel mini PC-k, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók a saját videokártyájukat használják. 

Hirdetés

Furcsa módon ezeket mégsem játékosoknak szánja az Intel. A Quartz Canyon NUC-k kompakt munkaállomások, amelyek az Intel Xeon E processzorokat és a kilencedik-generációs Core i7 vPro lapkákat is kezelik. 

Árakról és megjelenési dátumokról még nincs hír, de a FanlessTech felfedezte, hogy egy orosz oldalon már közöltek specifikációkat. 

A Quartz Canyon NUC-k dupla Thunderbolt portot kapnak, 802.11ax WiFi-vel, belső 500 wattos tápegységgel. A konkrét méretek egyelőre hiányoznak, de az új modellek nagyobbnak tűnnek, mint a régebbi NUC rendszerek. Az asztali gépekhez képest persze még így is igen kompakt megoldásról van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.