Hirdetés

Xeon E processzorokat is támogat az ASUS WS C246-ACE alaplapja



|

Munkaállomásokba való az Intel C246-os lapkakészlettel rendelkező ATX-es alaplap.

Hirdetés

Az ASUS legújabb alaplapja a WS C246-ACE, amely egy munkaállomásokba való, ATX-es modell, Intel C246-os lapkakészlettel. Az érdekessége, hogy Intel Xeon E szériás processzorokat támogat az LGA1151-es foglalata, de nyolcadik- és kilencedik-generációs Core CPU-kat is befogad. 

Hirdetés

Az alaplap egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát, 9-fázisú VRM jellemzi, a négy DDR4-es foglalata pedig maximum 128 GB RAM-ot fogad be, kétcsatornás felállásban. A PCI-Express 3.0 x16 slotokat megerősítették, ezek mellett akad még két nyitott PCIe 3.0 x1 és egy PCI-Express x16. 

Az alaplapon elfér két darab M.2-22110-es adattároló, ezek a slotok PCI-Express 3.0 x4 és 6 Gbps-os SATA kábelezést kaptak. Van U.2 port, valamint négy SATA port is, továbbá két 1 Gb-es Ethernet csatoló, Intel i211-AT és i219-LM kontrollerekkel. 

A Realtek ALC1220S CODEC gondoskodik a hangzásról, négy 10 Gbps-os USB 3.1 Gen 2 port pedig a kapcsolódásról. HDMI és DisplayPort csatlakozó is akad. 

Sajnos az alaplap vételára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.