Hirdetés

Itt az új, mini USB-s mikrofon, a Yeti Nano ellenfele



|

A Rode bemutatta a 99 dolláros NT-USB Minit, ami kompakt, de remek audioélményt ígér.

Hirdetés

A podcastvilágban a Blue Yeti USB-s mikrofon és annak Nano, kompakt változata a sláger egy ideje, de a Rode most bezavarna az új NT-USB Mini nevű megoldásával. A 99 dolláros, hasonlóan kompakt, ám minőségi termék meglehetősen minimalista értékeket követ. USB-C port és jackcsatlakozó található rajta hátul, az asztali állvány pedig elnyeli a rázkódásokat, ha mozdul az asztal. Mivel mágneses rögzül és forog is, ezért gyorsan le lehet kapni. 

Hirdetés

A gyártó a professzionális, stúdióminőségű audiominőséggel igyekszik meghódítani a felhasználókat, illetve az egyszerűséggel kampányol. Ráadásul driver vagy app sem kell az NT-USB Minihez, azt elég bedugni egy gépbe vagy tabletbe, máris működik. 

Amerikában 99 dollárért már vihető, más régiókban később érkezik a strapabíró kialakítású újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.