Hirdetés

RGB-s processzorhűtőkkel frissített a Zalman



|

Bemutatkoztak a Zalman legújabb CPU-hűtői: a CNPS20X és a CNPS17X is kapott RGB-s fényeket.

Hirdetés

A Zalman két új processzorhűtővel állt elő: a CNPS20X és a CNPS17X egyaránt léghűtéses megoldások, és mindkettő kapott RGB-s LED-eket. 

Hirdetés

A hűtőborda kialakításával igyekezett ezúttal is trükközni a gyártó. A CNPS20X-nél két hűtőborda és két ventilátor fokozza a hűtést, a CNPS17X-nél mindkettőből egy van meg. 

Mindkét hűtőre igaz ugyanakkor, hogy a hűtőbordában az alumínium lamellák között valamennyi réz lamella is található. Ezek a középső részhez lettek elhelyezve. 

A ZM-SF140 140 milliméteres hűtőventilátor eközben nem csak a légáramlást fokozza, hanem RGB LED-es világítással a hangulatot is emeli. A légkavaró 800 és 1500 RPM között tud dolgozni, maximum 63 CFM levegőt szállít, a zajszintje 16,5 és 28 dBA között alakul. 

A hűtők 16 centiméter magasságúak, vagyis a legtöbb midi toronyba gond nélkül beférnek. Az AM4, LGA115x és LGA2066 foglalatokat egyaránt támogatják, 300 és 200 wattos TDP-értékig. A vételárak 80 és 60 euró magasságában mozognak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.