Hirdetés

Záporoznak az új Lenovo laptopok



|

Itt a ThinkPad X280 és a ThinkPad X380 Yoga, de a T és L szériák is megújulnak.

Hirdetés

A Lenovo úgy döntött, hogy már az idei CES előtt megvillantja a 2018-as laptopkínálatát. A ThinkPad X, T és L szériák mind új gépekkel frissülnek. Természetesen minden új notebook USB-C-s adaptert kap, támogatja majd a Windows Hello arcfelismerést, illetve a nyolcadik-generációs Core processzorokat. 

Hirdetés

Az újdonságok közül a legérdekesebb talán a ThinkPad X széria frissítése, ebben lesznek ugyanis a leglaposabb és legkönnyebb modellek. 

A ThinkPad X380 Yoga például egy 13,3 hüvelykes átalakítható laptop, 360 fokban működő zsanérokkal, aktív tollal és 1460 dolláros indulóárral. Elvileg 13,6 órás üzemidőt garantál egy ilyen PC, 60 perc alatt pedig 0-ról 80 százalékra tölthető. 

A nyolcadik-generációs, 4-magos Core i7-es CPU-k mellett 16 GB RAM, egy 1 TB-os PCIe SSD fér bele. 

A kisebb és takarékosabb modell a ThinkPad X280 lesz, 12,5 hüvelykes, full HD-s érintőkijelzővel, de 360 fokos zsanérok nélkül. Ez a modell 999 dollártól indul, hasonló specifikációkkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.