Hirdetés

Zavartalan órákat ígér a Windows 10 legutóbbi buildje



|

A 17074-es buildben emellett az Edge is frissült, és más újdonságok is akadnak.

Hirdetés

Az Insider program résztvevői a napokban megkapták a Windows 10 legújabb buildjét a Microsofttól, a 17074-es verziót. Ebben számos újdonság akad. 

Hirdetés

Az egyik a Quiet Hours funkció, amely lehetővé teszi olyan időszakok beállítását, amikor nem zavarnak meg minket értesítések. Bizonyos esetekben automatikusan is képes aktiválódni, így például egy teljes képernyős DirectX-játéknál. Amikor pedig projektorra küldünk egy filmet vagy prezentációt, akkor is blokkolja az értesítések megjelenését. 

Az Edge böngésző eközben olyan új funkciókkal bővült, amelyeknek hála sokkal jobb lesz benne EPUB és PDF formátumú könyveket, jegyzeteket olvasni - gyakorlatilag arról van szó, hogy önálló könyvolvasó fejlesztése és reklámozása helyett mindent az Edge-be épít be a Microsoft. 

A Windowsban ezzel egyszerre megjelent egy beágyazott panel, amely már a kézírás felismerését is támogatja. A számos további apró újdonság mellett fontos megjegyezni azt is, hogy ebben az előzetes buildben már nincs szükség a Spectre és a Meltdown sérülékenységek elleni javítások letöltésére, azok alapból a rendszer részei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.