Hirdetés

Zsarolóvírus támadás ért? Így mássz ki belőle!



|

Nincs minden veszve akkor sem, ha minden óvatosság ellenére zsarolóvírus férkőzött be PC-dre. Mutatjuk, mit tegyél meg azonnal, és azt is, hogyan érdemes hozzáfognod az adatok visszaállításához.

Hirdetés

Zsarolóvírus támadta meg a gépedet? Semmi vész, 10 perc alatt megszabadulhatsz tőle! Hisz rendszeres PC World olvasóként pontosan tudod, mennyire fontos a megelőzés és az, hogy naprakész biztonsági mentéssel rendelkezz. Úgyhogy nincs is más dolgod, mint újratelepíteni a Windowst, aztán pedig jöhet is a személyes adatok visszaállítása a backup adatok számára fenntartott USB-s adathordozóról - vagy a felhőből. MICSODA??? Nem készítettél biztonsági mentést??? Nos, ebben az esetben a helyzet kissé kellemetlen, de azért nincs minden veszve. Mutatjuk, mit csinálj!

A zsarolóvírus egy olyan vírus, amely a számítógépre beférkőzve alapjáraton titkosítja a személyes adatokat, és a feloldáshoz szükséges kulcsot csak akkor adja meg, ha kifizeted a súlyos euró százakban vagy ezrekben mért váltságdíjat. Vagy akkor sem.

Ha hallgatsz a szakértőkre, akkor nem fizetsz az adataidért

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.