Hirdetés

20 km/h-s sebességgel hasíthatsz a Volkswagen LED-fényszórós irodai székével



|

Különleges autó-szék hibriddel állt elő a német autógyártó.

Hirdetés

A világ második legnagyobb autógyártójaként természetesen a Volkswagen konszern sem marad ki az elektromos autós forradalomból, így már több, szárnyai alatt található márka kínálatában is megtalálhatók az ilyen modellek a Skodától a VW-n át az Audiig.

A márka norvég képviseleténél viszont most egy egészen szokatlan járművel bővítették a repertoárt: elkészítették az elektromos autókat és az irodai székeket összeházasító ülőalkalmatosságot.

Hirdetés

A pusztán marketing célokat szolgáló fotel néhány gomb és egy e-hajtásrendszer segítségével hasít, legfeljebb 20 km/-s sebességgel, a Volkswagen aktuális formanyelvét pedig a beépített LED-fényszórókkal és az elképesztően aranyos miniatűr "felnikkel" idézi meg. A szék emellett  egy saját csomagtartót is kapott, még ha a 0,005 m3-es kapacitása nem is teszi lehetővé, hogy ezzel járjunk bevásárolni.  

Ami pedig a többi autós vonást illeti, a norvégok biztonsági övvel, visszapillantó tükörrel, térfigyelő szenzorokkal, tolatókamerával és ülésfűtéssel is felszerelték a guruló trónt, a hangulatot pedig a több színben pompázó beépített díszvilágítás fokozza tovább. Rossz hírünk van viszont, ha jövőre már ezzel menőznél a Wörthi-tónál megrendezésre kerülő GTI-Treffenen, a Volkswagen ugyanis csak kiállítási céllal készítette el a széket, így nem lesz lehetőség a megvásárlására.

Cserébe viszont körbeturnézzák vele az északi országot, az érdeklődők pedig egy tesztkörre is elvihetik majd. Akit érdekel, hogy miként készült ez a csoda, az alábbi werkfilmben veheti szemügyre a folyamatot:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.