Hirdetés

A kutyának sem kell ez az undormány kripto ház, még Airbnb-ként sem tudják kiadni



|

A gusztustalan belsőépítészeti megoldásokat elnézve ezen mondjuk egyáltalán nem csodálkozunk.

Hirdetés

Az ingatlan szinte mindig jó befektetés, különösen akkor, ha frekventált helyen található. Az alábbi ékszerdoboz Észak-Hollywood központjától alig pár percre található, négy hálóval és három fürdővel rendelkezik, ráadásul nemrég lett felújítva és átalakítva. Az ilyen lakások általában gyorsan elkelnek ezen a környéken és simán fizetnek értük több mint egymillió dollárt, de ez valamiért mégsem akar elkelni.

Na jó, azért olyan sokáig nem kellett gondolkoznunk az okon. A "kripto házat" tavaly októberben hirdették meg 1,2 millió dollárért, de azóta még csak Airbnb-ként sem sikerült kiadni egytelen egyszer sem.

Hirdetés

Nem csodálkozunk, mi sem tudnánk nyugodtan aludni egy ilyen kégliben.

@devlytle but where are all those unhoused influencers now? #greenscreen #influencersinthewild #fyp #fypp #redfin #DoritosTriangleTryout #nfts #sad #boredapes #marketcrash ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Az egyik szoba falát Bored Ape Yacht Club mintás tapétával borították, egy másik hálószobát Doge képek borítják. Nehéz eldönteni, hogy a lila kandalló vagy a világító CRYPTO HOUSE felirat-e  az ízléstelenebb, de versenyben van az a szoba is, amit tweetekkel dekoráltak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.