Hirdetés

A magyar Cinema City mozik július 2-án nyitnak újra, de csak szigorú megkötésekkel



|

Szép lassan visszaáll az élet az eredeti, koronavírus előtt kerékvágásba, ennek következő állomásaként pedig a magyarországi mozik is újra megnyitják kapuikat a filmnézők előtt.

Hirdetés

A Cinema City Magyarország ma reggel jelentette be, hogy több mint 100 nap után július 2-án a magyar filmek hónapjával nyitják újra mozijaikat. Az elnevezés fényében nem is meglepő, hogy kiemelt figyelmet szentelni a hazai felhozatalnak, olyan magyar alkotásokra ülhetnek majd be a nézők, mint a Zárójelentés, a Seveled, vagy a ad erdők, vad bércek - A fantom nyomában című természetfilm.

Hirdetés

Az új premiereken túl visszatérnek a márciusi filmek, így a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, és az Úriemberek is. Mindezeken felül megérkezik hozzánk a Jessica Chastain főszereplésével az AVA, illetve a Hogyan legyél jó feleség? című francia vígjáték Már a közeljövő is körvonalazódni látszik: hamarosan érkezik a Christopher Nolan-féle TENET, a Disney élőszereplős Mulan filmje, a DC Comics következő nagy dobása, vagyis a Wonder Woman 1984, a Marvel részéről a Fekete Özvegy, a 25. Bond film, valamint a Top Gun: Maverick is.

Komoly biztonsági előírásokat léptettek életbe ezzel párhuzamosan a nézők egészséges érdekében. A jegyrendszer a vásárlások során például automatikusan kihagy egy-egy ülőhelyet. A mozik minden dolgozója szájmaszkot visel. rendszeresen fertőtlenítik a lobbikat, mosdókat és természetesen magukat a termeket is. Cinema City Aréna VIP részlegén pedig megszűnik az önkiszolgáló rendszer, a mozi alkalmazottai látnak el bennünket minden földi jóval. 

Jövő hét csütörtökön, július 2-án tehát már újra mehetünk moziba, az első hét pontos programja most péntektől lesz elérhető a Cinema City oldalán. Mi lesz az első film, amit megnéztek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.