Hirdetés

A Netflix élő streammel is próbálkozik, Chris Rock kapja az első ilyen műsort



|

Fontos funkcióval zárkózik fel a riválisokhoz a Netflix, Chris Rock standupjával próbálkoznak be.

Hirdetés

A Netflix harmadik negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a streaming platformnak sikerült összekaparnia magát, s a néhány hónapos csökkenő trend után ismét növelte az előfizetői számát. Ez pedig biztató jel lehet a szolgáltatás fejeseinek az eddig követett út folytatásához, ami a reklámok bevezetésén és a profilmegosztás felszámolásán túl egy új szórakoztató formátumot is tartogat.

A Deadline még májusban szellőztette meg a hírt, hogy az eddig kizárólag előre rögzített tartalmakat kínáló Netflix is belép a live streamek világába, most pedig már azt is tudjuk,  hogy mikor és miként kerül sor a dologra.

A platform ugyanis a fekete tehetségek támogatására létrehozott Strong Black Lead almárkáján keresztül tudatta, hogy a komikus Chris Rock lesz az első, akinek élőben közvetítik a fellépését, valamikor a jövő év elején, az egész világon.

Hirdetés

A Netflix ezzel felzárkózik az egyre erősebbé váló riválisokhoz, hiszen már a Disney+ is összebarátkozott a live streames műfajjal (korábban az Oscar-díj jelölési ceremóniáját közvetítette a platform, hamarosan pedig a Dancing With the Stars című műsort fogja), míg az Amazon Prime Video és az Apple TV+ sporteseményekhez biztosít hozzáférést az előfizetőknek.

A Netflixtől pedig egyébként sem idegen a műfajokkal való kísérletezés, elég csak az interaktív különkiadásokra és az egyelőre nem túl népszerű mobiljátékokra gondolni. Az élő streamek kapcsán a szolgáltató korábban úgy nyilatkozott, hogy elsősorban a nem-szkriptelt tartalmakra, például vetélkedőkre, a stand up comedyre és a Netflix Is A Joke humorfesztiválra szeretne fókuszálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.