Hirdetés

Így nézne ki 10 híresség reneszánsz festményként



|

Mit nekünk öregítő alkalmazás, ha van még jobb: ezzel bármilyen fotóból olyan festmény készül, mintha csak Rembrandt, Michelangelo vagy Botticelli ecsetvonásait látnánk.

Hirdetés

Érdemes ellátogatni az aiportraits.com weboldalra - már amikor épp működik, mert most épp karbantartják a hirtelen jött óriási népszerűség terhelése miatt. Ha azonban visszatér, tényleg jó móka kipróbálni, ez ugyanis hasonlót tud, mint a mostanában menő FaceApp, csak ez épp nem öregítéssel, fiatalítással vagy női-férfi nemcserével játszik. A feltöltött képeket mesterséges intelligencia segítségével úgy alakítja át, mintha több száz éve élt mesterek festményein szerepelnének.

Hirdetés

A rendszert 45 ezer klasszikus portré elemzésével "tanították", és ezek alapján a feltöltött fotókból vízfestményeket, olajfestményeket vagy épp tusrajzokat imitáló képeket varázsol. De a hatás érzékeltetéséhez inkább mutatunk tíz zseniálisan sikerült alkotást, ahol az eredeti fotók mellett a gép által "festett" változat látható.

1. Keanu Reeves

2. Adam Driver

3. Ed Sheeran

4. Elon Musk

5. Lady Gaga

6. Woody Allen

7. Snoop Dogg

8. Jack Nicholson

9. Tom Cruise

10. John Travolta

Ha találtok hasonlóan jókat, jöhetnek kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.