Hirdetés

Az idén már nem látsz ezeknél viccesebb állatfotókat



|

A késő őszi sötét napokon is mosolyra fakasztanak a Comedy Wildlife Photography Awards legviccesebb jelöltjei.

Hirdetés

Paul Joynson Hicks, aki természetfotósként egészen a brit lovagrendi (The Most Excellent Order of the British Empire) tagságig jutott, még 2015-ben hozta létre a Comedy Wildlife Photography Awards nevű versenyt, amelyre az év legviccesebb állatos képeivel pályázhatnak a kameravirtuózok.

A november 27-én lezárult közönségszavazás során az idén összesen 43 felvételre szavazhatott a publikum, az eredményhirdetésre viszont csak december 8-án kerül sor, így a várakozás kiváló alkalom a pályázatok átpörgetére.

Hirdetés

Az alábbi galériában a szerintünk 10 legjobb képet válogattuk ki nektek. A verseny egyébként jótékony célokat szolgál, a szervező minden évben egy másik állatvédelmi szervezetet támogat vele. A 2022-es kedvezményezett a Whitley Fund for Nature, amely már több mint 80 országban segíti a természet megóvását a Föld déli féltekéjén.

Az összes Comedy Wildlife Photography Awards-pályázat megtekintéséhez ennek a linknek adj egy kattintást, ahol a korábbi évek döntőseinek és győzteseinek galériáján  is  derülhetsz egy jót, egészen 2018-ig visszamenően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.