Hirdetés

Elhunyt a kriptovalutákkal kereskedő hörcsög



|

Mr. Goxx rövid, de annál fényesebb karriert futott be a kriptopiacon.

Hirdetés

A tomboló kriptoőrület egyik érdekes színfoltja volt a Mr. Goxx nevű hörcsög, akit névtelen gazdája még júniusban állított rá a digitális pénzekkel való kereskedésre. Ehhez egy saját "hörcsögirodát" használt, ahol az elengedhetetlen kerék, eladási és vételi alagutak, valamint különböző érzékelők és kamerák segítségével bonyolította a bizniszeket.

Az ösztönei által vezérelt Mr. Goxx nagy meglepetésre őstehetségnek bizonyult, portfóliója 19,7%-os hozamával még az 500 legnagyobb amerikai vállalatot tömörítő S&P 500 indexet is lenyomta, amely 10,9%-on áll. Karrierje azonban hirtelen véget ért, miután a napokban váratlanul elpusztult.

Hirdetés

Gyászoló gazdája szerint halálának nem volt látható előjele, Mr. Goxx hétfő reggel békésen elszundikált. Az utolsó üzlete 3 299 tron token eladása volt, amit látnoki húzásnak is nevezhetünk, a kriptovaluta árfolyama ugyanis nem sokkal később 10%-ot zuhant, amikor az eToro kereskedelmi platform közölte, hogy szabályozói aggályok miatt beszünteti az adásvételét.  

A kriptohörcsög karrierje során komoly hasznot hajtott gazdájának, aki több mint 12 ezer dollárt keresett a kisállat nevében létrehozott Goxx Capital NFT-vel. Tulajdonosa egyelőre nem gondolkodik Mr. Goxx helyettesítésén, mivel elmondása szerint most a gyásznak van itt az ideje.

"Köszönöm, és nyugodj békében Max (más néven Mr. Goxx). Hiányozni fogsz, az emléked pedig örökké élni fog a blokkláncon."

- búcsúztatta a hörcsögöt a szomorú gazdi, aki szerint a kriptozsonglőr szőrmók mindenkit arra emlékeztetett, hogy nem kell túl komolyan venni az életet. Mr. Goxxnak egyébként saját YouTube-csatornája is volt, az alábbi videón megtekinthető az irodája, ahol főként etherrel, chilizzel és stellarral kereskedett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.