Hirdetés

Zöld ruhát vett fel az angol királynő, az internet tette a dolgát



|

Bár valamivel halványabb volt a viselete, mint a zöld hátterek általában, az internetes művészeknek nem kellett több.

Hirdetés

Április 5-én II. Erzsébet királynő olyat tett, amire 68 éve tartó uralkodása alatt csak nagyon ritkán volt példa: tévébeszédben szólt az Egyesült Királyság lakóihoz a koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán. Beszédében fontos üzeneteket fogalmazott meg, bátorító szavakat intézett népéhez, de voltak, akiknek figyelmét elvonta a ruhája színe.

Hirdetés

A technológia fejlettségének hála már bárki viszonylag könnyen kikulcsolhatja a zöld színt, és bármivel helyettesítheti. Az alábbi galériában megtalálható pár mókás variáció; szerencsére sértőnek egyik sem számít, nem ez volt az alkotók célja. Talán a queenes pólók a legjobbak, de a kártyás sem rossz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.