Hirdetés

Így teszik jobbá a cicák A Mandalórit, A cápát, és minden mást



|

A cukitól a teljesen abszurdig terjed a manipulált képek hangulata. A mozgalomnak természetesen már saját Instagramja is van.

Hirdetés

Az internet 98 százaléka macskás képekből és videókból, illetve pornóból áll, ezt tudjuk jól (és a maradék két százalék sem feltétlenül értelmes kontent, bármit is jelentsen ez, de ez most messzire vezet, hagyjuk is). Mi most maradjunk a macskáknál, és még inkább a Boredpanda oldalán megjelent képválogatásnál.

Már csak azért is, mert a teljesen értelmetlen, cserébe remekül kivitelezett, egyszerre cuki és vicces photoshopolt cicás képeknek most már külön Instagram-fiókja is van.

Hirdetés

A Koty Vezde (kb. "macskák mindenütt") Galina Bugaevskaya grafikus projektje, pontosabban mániája. A művész azzal szórakozik, hogy macskafejeket photoshoppol más állatokra, illetve bármire: péksüteményekre, növényekre, plakátokra és festményekre, illetve régi családi fotókra. Természetesen mutatjuk is kedvenceinket galériaként. Igazi utolsó munkahét-végi guilty pleasure ez, kellemes szórakozást! 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.