Hirdetés

Lenyelte az AirPods fülhallgatót egy 7 éves, kórházba került



|

Egyenesen a kórházba siettek azzal a kisgyerekkel, aki lenyelte az Apple vezeték nélküli fülhallgatóját.

Hirdetés

Történt, hogy egy 7 éves amerikai fiú szülei egy Apple AirPods képében találták meg a tökéletes karácsonyi ajándékot gyermeküknek. Ezen persze nincs mit csodálkozni, már az ünnepek előtt tudtuk, hogy slágertermék lesz, de nem ez volt a legokosabb választás. Sajnos az újdonsült tulajdonos véletlenül lenyelte a vezeték nélküli fülhallgatópár egyik tagját, emiatt édesanyjának azonnal a kórházba kellett rohannia vele. Mint mondta, sosem gondolta volna, hogy balesethez vezethet ez az egész, ezért most arra figyelmezteti az anyukákat, hogy veszélyes ilyen ajándékot adni ebben az életkorban a gyerekeknek. Ezt előre mondhatta volna neki is valaki.

Hirdetés

A kórházban először hitetlenkedve fogadták a történteket, de a röntgenképeken láthatóvá váltak a fém alkatrészek, így kétség sem férhetett hozzá, hogy valóban lenyelte a fiú az egyik oldali AirPodsot. A sürgősségin ügyeletes orvos döbbenten mesélt arról, hogy ehhez fogható esetekkel csak ritkán találkoznak, ő maga korábban még csak nem is látott ilyet.

Hogy végül milyen módszerrel szedték ki a fülhallgatót? Beavatkozás nélkül. A család megnyugodhatott, hogy idővel természetes módon távozik majd, ahogy kell. Mindenesetre a szóban forgó kisfiú a baleset óta nem akar mobil közelében tartózkodni (mert azt is kapott karácsonyra), és valamiért zenét sem szeret már hallgatni. Ilyen jelenséggel is ritkán találkozik szülő mostanában, de az idáig vezető út semmiképpen sem jó vagy ajánlott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.