Hirdetés

Gyorsan elfogyott az Elon Musk által bemutatott méregdrága Tesla Tequila



|

250 dollárba került egy üveg Tesla Tequila, de gyorsan elfogyott mind. Persze az eBayen azóta kétszer annyiért ismét lehet kapni.

Hirdetés

Áprilisi tréfának illő dolognak tűnt, de végül valóság lett, mert Elon Musk úgy akarta. A Tesla legyártotta a Tesla Tequilát, csak azért, mert megtehette.

Az elkészült tequilát 15 hónapig érlelték tölgyfából készült hordókban, végül egy izgalmas üvegbe palackozták. Egy üvegért 250 dollárt kellett fizetni. Drága? Gyakorlatilag azonnal, órákon belül elfogyott a teljes készlet.

Hirdetés

A Nostros Tequila egyébként Kaliforniában majdnem ugyanezt a tequilát (azt 11 hónapig érlelték) 45 dollárért adja 250 helyett. Feltehetően a Tesla Tequila inkább gyűjtői tárgy lesz, mintsem kedvelt alkoholos ital. 

A gond csak az, hogy az aktuális trendeknek megfelelően a gyorsan elkapkodott termékek persze megjelentenek az eBayen és más aukciós oldalakon, ezeken pedig újra lehet venni, igaz, az eredeti ár kétszereséért (vagy többért). Röhejes módon ezért az árért sok esetben csak az üveg jár, a tequilát már kiitták belőle. 

A szakértők szerint nincs min meglepődni (sem a Tesla Tequilán, sem az árán, sem azon, amit az emberek művelnek vele). Ráadásul Elon Musktól már megszokhattuk az olyan extrém ötleteket, amelyeknek semmi értelme, de ráharap a nép (lásd: lángszórók). A The Next Web reméli, hogy Musk az így szerzett bevételből legalább kifizeti majd azt a 14 millió dolláros büntetést, amit Németországban szabtak ki rájuk az akkumulátorok nem megfelelő módon való újrahasznosítása miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.