Hirdetés

Hat év börtönt kapott egy OnlyFans-modell



|

Meztelen képeivel "megsértette a kultúrát és a méltóságot", de az sem segített az egykor orvosként dolgozó modellen, hogy tüntetésen vett részt.

Hirdetés

Nang Mwe San lett az első olyan mianmari nő, akit azért ítéltek el, mert az OnlyFans platformjára meztelen képeket posztolt magáról - ez azonban csak az egyik oka lehetett annak, hogy hat év börtönt szabtak ki rá.

A mianmari hatóságok idén kezdték el vadászni a közerkölcs ellen vétőket. San ügyében két hete született ítélet, melyben közrejátszhatott az is, hogy 2021-ben részt vett a hatalmat puccsal átvevő katonaság elleni tüntetésekben.

Hirdetés

Az, aki egy közösségi oldalon meztelen képeket és videókat pénzért kínál, legfeljebb hét év börtönre büntethető Mianmarban. Egy másik modellt augusztusban tartóztattak le, az ő ügyét októberben tárgyalják.

San egy olyan régióból származik, ahol statárium van érvényben, így ügyvédet sem fogadhatott, és hadbíróság döntött a büntetéséről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.