Hirdetés

Így követheted online, hogy éppen merre jár a Mikulás



|

A Flightradar24 oldalon alapvetően azt nézhetjük meg, hogy merre tartanak a repülőgép-járatok, de most a Télapó szánja is nyomkövetőt kapott.

Hirdetés

Noha hazánkban a Mikulás már december 6-án letudta a szolgálatot, rengeteg országban december 24-én, karácsonykor ő szállítja ki az ajándékokat. Ha esetleg valaki szeretné nyomon követni, hogy merre jár az meglepetésekkel megrakott szán, annak most a Filghradar24 nevű oldal kedveskedett egy kis karácsonyi funkcióval.

A weblapon - melyet böngészőben vagy egy iOS-es alkalmazásban nyithatunk meg - alapvetően azt nézhetjük meg, hogy egy adott repülőgép merre jár, ehhez pedig elég a keresőbe beírnunk a keresett járat számát. Azonban, ha ma a "HOHOHO", a "R3DNO53" vagy a "SANTA" szavakat gépeljük be, akkor élőben követhetjük, hogy merre jár éppen a Mikulás szánja.

Hirdetés

Az oldal elárulta hogy földi és műholdas technikákat egyaránt bevetnek ahhoz, hogy pontosan követhessék az ajándékok kiszállítását - szerencsére a szavasok agancsai remek antennaként szolgálnak a jel felerősítésére

A repülési napló szerint, a Mikulás ma hajnal ötkor kezdte meg a repülést az északi sarkról, a rénszarvasok Rudolf vezetésével pedig a jelek szerint keményen belehúztak, ugyanis a szán már Új-Zéland környékén jár.

Ha minden jól megy, akkor estére mindenhova sikerül kivinni a karácsonyi csomagokat. Boldog karácsonyt neki is, nektek is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.