Hirdetés

Ilyen a koronavírus tagadói ellen készült maszkpisztoly



|

Világszerte sok ember nem hajlandó hordani az előírások ellenére a maszkot, de az Állítólagból ismert Allen Pan megtalálta a maga megoldását: egyfajta pisztollyal lövi rá az emberek arcára a maszkot.

Hirdetés

A világ egyre több országában teszik kötelezővé az arcmaszkok viselését annak érdekében, hogy akadályozzák a koronavírus terjedését. Ennek ellenére sok ember nem hajlandó ezeket hordani. Mi a megoldás? Az Állítólagból ismert YouTuber, Allen Pan szerint egy maszkpisztoly hozná el a megváltást. Az általa összerakott speciális pisztoly segítségével szó szerint rá lehet lőni a maszkot a másokat nem tisztelő polgárok arcára. Természetesen a dolog nem teljesen komoly, inkább csak egy mókás, tudományos kísérletről van szó, szóval mielőtt mindenki billentyűzetet ragadna, hogy megossza hihetetlenül fontos álláspontját a jelenségről, inkább csak próbálja meg élvezni az alábbi tartalmat, akármit is gondol amúgy.

Hirdetés

A spéci pisztoly markolatát Pan egy festékszóróból kölcsönözte, majd gázpatronok és egy autó fékrendszerének alkatrészei segítségével el is készült az alkotás. A célpont arcára apró súlyok rögzítik a kilőtt maszkot, elég ijesztő jelenség, nem szívesen lennénk célpontja:

Az otthoni sikeres tesztek után élesben is kipróbálta pár lelkes emberrel az alkotását Pan, majd rájött, hogy a szél és a DIY-jellegű kivitelezés eléggé korlátozza a gyakorlati használat praktikusságát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.