Hirdetés

Ilyen, amikor Gordon Ramsay életében először hall a Twitchről



|

A világhírű séf stílusosan rácsodálkozott egy streamerre új műsorában, a Next Level Chefben, persze szinte biztos, hogy rákap majd a platformra.

Hirdetés

Amikor alapvetően televíziós személyiségről van szó, nyilván nem csoda, hogy boomerként nyilvánul meg bizonyos esetekben, ugyanakkor a több Michelin-csillagos szakácsnak, Gordon Ramsay-nek van saját YouTube csatornája 18,5 millió feliratkozóval, nem ismeretlen számára a videózás világa. A profizmusáról és sajátos stílusáról ismert sztárséf azonban láthatóan nem nagyon követi a trendeket, ugyanis legújabb műsorában, a Next Level Chefben valami merőben új fogalommal találkozott. 

Hirdetés

A show első epizódjában - ami január 2-én került adásba a Foxon - Ramsay megkérdezte Tricia "Triciaisabirdy" Wang streamert és szakképzett szakácsot, hogy mivel foglalkozik. Miután Tricia szemérmesen bevallotta, hogy Twitchen streameli, ahogy főz, a mesterséf őszintén reagált rá: 

Wang ezt követően a platformon közvetítette, ahogy a műsorban látott fésűkagylós ételt elkészíti, miközben beszélt a mémnek is beillő pillanatról. Elmondása szerint a jelenet nem volt megjátszott, sőt Ramsay a kamerán kívül megkérdezte tőle többek között azt, hogy a Twitch olyan-e, mint a YouTube, és hogy a felvétel szerkeszthető-e. Wang szerint sokat beszélgettek a platformról, és "elbűvölő boomer pillanatnak" nevezte a Kotakunak adott nyilatkozatában. 

A vicces momentumot természetesen azonnal felkapták, olyannyira, hogy maga Gordon Ramsay is vette a lapot, és Twitteren frissítette a bemutatkozását "Mindig étel közelében... de nem tudja, mi az a Twitch"-re, valamint kiírt egy tweetet, amiben továbbképzést kért a platformból.

Azóta több ismert streamer, köztük xQc is jelezte Ramsay felé, hogy örömmel beavatja a Twitch rejtelmeibe. A felhajtás persze mindenkinek jól jött, szóval mi azért gyanakszunk, hogy ügyesen rendezett engagement vadászat volt ez, de láthatóan jól jön ki belőle a tévés és streamer mezőny is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.