Hirdetés

Ingyen nézhető három magyar tévécsatorna május végéig



|

A MinDig TV szolgáltatáson belül már kódolatlanul érhető el a Viasat6, a Film+ és a TV2 Comedy adása, és ez így is marad e hónap végéig.

Hirdetés

A MinDig TV az Antenna Hungária ingyenes, földfelszíni műsorközvetítő szolgáltatása, amelyen belül viszont már nem minden csatornát lehet fizetés nélkül elérni. A több mint félmillió otthonban használt szolgáltatásban viszont most egy rövid időszakra három olyan csatornát is szabadon el lehet érni, amelyek egyébként nem tartoznának bele az ingyenes körbe.

Hirdetés

Ugyan az internetes streaming-szolgáltatók előretörésével a hagyományos tévézés szerepe valamelyest visszaszorult, azért még mindig sokan választják a szórakozás eme hagyományos formáját. Ebben az is segít, hogy a megszokott sugárzási formák mellett már itt is megjelentek a modernebb megoldások, ilyen a MinDig TV is, amely akár böngészőből vagy mobilapp formájában is használható.

Az Antenna Hungária közleménye szerint május 30-ig lesz ingyenes a Film+, május 31-ig a Viasat6, míg a TV2 Comedy csatornát június elsejéig lehet ingyenesen nézni a MinDig TV ügyfeleknek. A hagyományos tévéken is elérhető szolgáltatásban erre az időre a 13-as programhelyen jelenik meg a Film+ adása, mg a 37-es a Viasat6 és a 43-as a TV2 Comedy. Ha viszont valakinél nem jelenne meg a három új csatorna, érdemes automatikus újrahangolást indítania a dekóderen, vagy a DVB-T tunert használó tévéken.

A MinDig TV ezen felül app fomában is elérhető iOS és Android rendszerre, valamint böngészőben is használható a mindiGO TV oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.