Hirdetés

Óriás macskák veszik át az uralmat a Földön



|

Nem oroszlánok, vagy tigrisek, hanem cuki, bundás, nyiffogó, törleszkedő, játékos, bolondos vagy épp lustán elterülő macskák, akik többször akkorák, mint egy ember.

Hirdetés

Mindez persze nem a valóságban történik meg, pedig páran valószínűleg bármit megadnának valami hasonlóért. Valószínűleg az orosz művész, Andrey Scherbak is így van ezzel, de ő tovább ment annál, hogy álmodozott a világába csöppenő hatalmas négylábúakról. Meg is alkotta őket.

Hirdetés

A művész tisztában van vele, hogy az internetet igazából a macskás képek tartják mozgásban, és ehhez saját Instagram profilját használta fel. Olyan fényképeket készített, amelyeket számítógéppel összemontírozva teljesen életszerű beállításokat látunk, és már-már elhisszük például azt, ahogy az áruházban a nálunk több fejjel magasabb macskakölyök vigyázó szemei mellett ment bevásárolni egy illető.

Az pedig szintén Andrey ügyességét dicséri, hogy még egy olyan többszörösen szürreális beállítást is valószerűvé változtatott, amikor a pórázon sétáltatott kutyának van oka félni a hozzá képest T-Rex méretű kismacskától.

Persze a nagyságnak megvan a hátránya is, a következő fotón az ázott cica semmiképp sem fér be az apró ember által tartott esernyő alá.

A következő kép folytatása akár az is lehetne, hogy a tengerparti sétában megfáradt ember a macska hátán utazik hazáig. Hacsak a játékos állat meg nem eszi inkább... mert csak.

Utolsó képünk még a többinél is szürreálisabb, valahol a Jim Carrey-féle Truman Show film is eszünkbe juthat a valóság falait átszakító macskáról.

További óriásmacskás képeket az orosz Photoshop-mágus Instagram oldalán lehet nézegetni, aztán elgondolkozni azon, mit tenne velünk saját, 40 centis, 4 kilós macskánk, ha hirtelen valaki 5 méteresre és pár mázsásra növelné őket. Lehet, hogy akkor már nem lennének azok az ártalmatlan kis kedvencek...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.