Hirdetés

Japánban már automatából is lehet processzorokat vásárolni



|

Az önmagában is furcsa ötletet tovább bonyolítja, hogy a vevők nem tudják előre, mit tartalmaznak az egyes dobozok.

Hirdetés

Japánban eléggé gyakori és közkedvelt módja a vásárlásnak a különböző automaták használata, amelyekből nemcsak ételeket és italokat, hanem szokatlanabb termékeket is lehet szerezni. Néhány helyen sör vagy éppen esernyő is kapható, illetve Tokióban már megtalálható egy gép, amelyből processzorokat lehet vásárolni.

A gép első látásra csak Ryzen 5000 CPU-kat kínál, viszont a dobozok gyakorlatilag bármilyen AMD és Intel processzort is tartalmazhatnak.

Hirdetés

Az automata használata így teljes lutri, ugyanis minden doboz egységesen 1000 jenbe, vagyis nagyjából 2700 forintba kerül.

Ennyiért nyilván nem számíthatunk semmilyen komoly teljesítményű CPU-ra, de nagyon sokan így is  szerencsét próbálnak ezzel a furcsa "lottóval", mert tényleg ki lehet fogni komolyabb darabokat is.

Az alábbi videóban működés közben is látható a gép, illetve a srácok meg is nézik, mit tartalmaznak a Ryzen 5000 dobozok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.