Hirdetés

Karácsonyi pulcsit kapott a londoni Természettudományi Múzeum T-rexe



|

Mert bizony a 65 millió éve kihalt őshüllőknek is jár egy kis ünnepi hangulat.

Hirdetés

Ahogy azt a Microsoft remekül sikerült aknakeresős viseleténél már boncolgattuk, az utóbbi években reneszánszukat élik a többé-kevésbé giccses karácsonyi pulóverek, melyek a legváltozatosabb témákat igyekeznek kompatibilissé tenni az ünnepi összképpel.

Ilyen volt például az Ugly Christmas Sweater néhány éve bemutatott Tyrannosaurus-pulcsija, idén viszont fordult a kocka, ezúttal ugyanis a londoni Természettudományi Múzeumban kiállított, életnagyságú T-rex modell bújt karácsonyi pulóverbe.

Hirdetés

A 100 óra munkájával elkészült pulcsi egy leicesteri családi vállalkozás, a British Christmas Jumpers műhelyéből került ki, akik korábban Ed Sheerant és a brit parlament képviselőit is ünnepi viseletbe öltöztették. A hatalmas pulóver 12-szer többet nyom az embereknek szánt kiadásnál, ami akár meg is vásárolható a múzeum szuvenírboltjában.

Az eladásból származó összes bevételt az intézmény fenntartására fordítják, a környezetvédők pedig annak örülhetnek, hogy a négy dinoszauruszt (Triceratops, Stegosaurus, T. rex, Diplodocus.) ábrázoló pulóver 100%-ban újrahasznosított fonalból és műanyag palackokból készült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.