Hirdetés

De a kórház?! Kiderült, ki volt az a mentésirányító, aki 17 éve a híres abszurd telefont fogadta



|

Majdnem húsz éve kezdett el terjedni a hívás, amiben elhangzott az azóta szállóigévé várt mondat: "De a kórház?!"

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat közösségi felületeit egyébként is érdemes követni, remek munkát végeznek a mögötte állók, és most egy olyan poszttal készültek, amire senki nem számított: leleplezték, ki volt az a mentésirányító, aki segített egy néninek eligazodni térben és időben.

Tizenhét évvel ezelőtt indult útjára az a hangfelvétel, amin egy hölgy felhívja a békéscsabai mentőállomást, abban a tudatban, hogy egyrészt az a békéscsabai kórház, másrészt másodika van. A mentésirányító igyekszik az elvárható mértékben türelmes és készséges lenni, miközben a hölgy maga is elismeri, hogy teljesen meg van zavarodva.

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán lévő mai posztból kiderült, hogy a mentésirányító a 2000 óta az OMSZ kötelékében dolgozó Guska Bea volt, aki azóta mentőtiszt lett. Szívesen elfelejtené a beszélgetést, de máig kívülről fújja, és még most is sikerül meglepni olyan variációkkal, amik mosolyt csalnak az arcára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.