Hirdetés

Élőben közvetítette egy videós, hogy mérgező rovart eszik és belehal



|

Elképesztő őrültségeket képesek levideózni, lefotózni vagy akár élőben közvetíteni a mai kor új sztárjai, és bizony néha saját hibájuk áldozatául is esnek.

Hirdetés

Az influencer szót lassan az is kezdi megismerni, aki korábban sosem hallotta ezt a kifejezést. Manapság leginkább azokra szokták használni, akik valamilyen formában az internet és a közösségi szolgáltatások segítségével lettek híresek és online közönségüket próbálják folyamatosan növelni azzal, hogy valami különlegeset tesznek és ezt megosztják.

Hirdetés

A divat első időszakában elég volt annyi, hogy valaki például jó volt egy adott számítógépes játékban és azt közvetítette YouTube-on, ahogy ügyesen vagy épp trükkösen rommá ver mindenki mást. Mások divatbloggerkedésből, esetleg gasztro témában lettek népszerűek, de vannak beszélgetős műsorokat készítő internet-sztárok, utazásaikról Instagramra posztoló életművészek és még ki tudja, hányféle egyéb téma merült fel, amivel közönséget lehet építeni.

Aztán persze az "influencer-piac" is elkezdett telítődni, ezért az újabb próbálkozók elkezdtek akarva vagy akaratlanul azzal próbálkozni, hogy valamivel felülmúlják az elődeiket. Az utazó fotósok egyre extrémebb helyekre jutottak el, a játékosok hiányos öltözetben közvetítik a meccseiket, és így tovább. És úgy tűnik, vannak olyanok, akik túl messze mennek azért, hogy valami igazán egyedit és eddig sosem látott szenzációt adhassanak tovább.

Kínában egy Sun becenéven videózó fiatalember valószínűleg úgy vélte, hogy a lépten-nyomon megtalálható evős közvetítések már unalmasak, ezért a YouTube helyi megfelelőjén, a DouYu nevű videómegosztón egy olyan élő adást indított, ahol különféle extrém ételeket és italokat fogyaszt. A sörök mellett például ecetet ivott, és a hagyományos ételeket kiegészítve lárvákat és rovarokat is elfogyaszt. Csak hát az általa megrágcsált ízeltlábúak jó része mérgező volt, így Sun az élő közvetítés közben egyszer csak összeesett, és a 15 ezer néző szeme láttára halt meg - a videó egész odáig ment tovább, míg a lakásba érkező barátnője rá nem talált a fiú testére. Azóta természetesen a közvetítés felvételét már törölték az oldalról, de az eset jól mutatja, hogy a fiatalok egyes esetekben már saját biztonságukra sem figyelnek, ha az lebeg a szemük előtt, hogy valami még durvábbat, még különlegesebbet kell mutatniuk a közönségüknek.

Szerencsére evős videóból van jó pár teljesen normális is, a fenti szomorú eset hangulatát oldva most egy olyat mutatunk, amelyben egy japán duó mindkét tagja életében először eszik és iszik magyar termékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.