Hirdetés

Még Elon Musk sem hagyta szó nélkül, hogy mennyire hasonlít rá ez a kínai fickó



|

Akár a milliárdos eltitkolt ikertestvére is lehetne a hasonmás.

Hirdetés

A Nincs kettő négy nélkül című Bud Spencer/Terrence Hill-film óta tudjuk, hogy valahol mindenkinek akad egy kiköpött mása, és most úgy tűnik, hogy Elon Musk is megtalálta a sajátját.

Az illető meglepő módon Kínából származik, a TikTok ottani megfelelőjén, a Douyinon bukkant fel egy rövid videóban, melynek láttán sokan gyanakodni kezdtek, hogy valójában egy mesterséges intelligenciával módosított deepfake-ről van szó, annyira megdöbbentő a hasonlóság.

Hirdetés

A poénosan csak "Yi Long Musk" néven emlegetett férfi egy Tesla mellett pózolva prezentálta magát a világnak, amivel még a milliárdos figyelmét is sikerült felkeltenie. Musk a Twitteren szólt hozzá a videóhoz, azt írva, hogy talán maga is részben kínai származású lehet.

Ami azt illeti, Musk esetében még ez sem kizárt, hiszen a Tesla és a SpaceX alapítója így is meglehetősen színes háttérrel rendelkezik: édesanyja kanadai, édesapja dél-afrikai születésű, míg ő maga Dél-Afrikában látta meg a világot, ám Kanadában nőtt fel, most pedig egyaránt birtokolja a dél-afrikai, a kanadai és az amerikai állampolgárságot is.

Kína persze kissé kiesik a szórásból, de ha nem deepfake-ről van szó, akkor tényleg gyanús a dolog, talán megérne egy keresést az ancestry.com-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.