Hirdetés

Messi vb-győztes albuma lett az Instagram legkedveltebb posztja



|

Évek kellettek hozzá, de új győztest avatott az Instagram házi lájkbajnoksága.

Hirdetés

Szombaton lezárult a katari labdarúgó-világbajnokság döntője, amely egy elképesztően izgalmas összecsapásban hozta el Argentína történelmének harmadik vb-címét. Ezzel pedig minden idők egyik, ha nem a legjobb futballistájának tartott Lionel Messi életműve is beteljesedett, a 35 éves játékosnak ugyanis már csak ez a trófea hiányzott a gyűjteményéből.

Nem csoda hát, hogy a közvélemény alaposan rápörgött a témára, ami végül az Instagramon is a csúcsra juttatta a dél-amerikai labdazsonglőrt.

Hirdetés

A Meta szárnyai alá tartozó közösségi oldal legkedveltebb posztja ugyanis immáron az az album, amivel Messi emlékezett meg a világbajnokságon aratott győzelemről. Cikkünk írásáig a bejegyzés közel 69 millió szívet gyűjtött össze, letaszítva a trónról az eddigi bajnokot, egy tojásról készült stock fotót, amit még 2019-ben tettek közzé kifejezetten rekordöntési célból, és azóta is őrizte az első helyét  57,3 millió kedveléssel.

Messi győzelmére a tojásos profil üzemeltetője is reagált, egy sztoriban ismerve el, hogy immáron a focistáé az Instagram trónja. Az argentin ugyanakkor nem aratott teljes győzelmet, hiszen a legtöbb instás rajongóval még mindig a nagy riválisa, Christiano Ronaldo büszkélkedhet, akit 520 millióan követnek a platformon, szemben a második Messi 405 milliós táborával.

A portugál focista persze valószínűleg szívesen cserélne, ha úgy ő emelhette volna magasba a világbajnoki serleget, ám ahogy azt a sportrajongók nyilván tudják, számára még érmet sem hozott a katari torna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.