Hirdetés

Mesterséges intelligencia segítségével színezi ki a 100 éves felnőttfilmeket a Pornhub



|

Az oldal kommentárja szerint ezek a 19. század végéről és a 20. század elejéről származó felvételek bizonyítják, hogy már akkor is erős volt az emberiség testiség iránti igénye.

Hirdetés

Különböző régi, fekete-fehér fotók és mozgóképek színessé varázsolása már nem tekinthető forradalmi újdonságnak, a családi album régi fényképeit akár már egyszerű szoftverekkel, vagy ügyes weboldalak segítségével is pillanatok alatt kiszínezhetjük.

A világ legnagyobb felnőttfilmes oldala, a Pornhub viszont most egy olyan nagyszabású projektbe kezdett, ami ezt a technológiát saját területükre ülteti át.

Egészen pontosan arról van szó, hogy egy mesterséges intelligenciát használva digitálisan felújítják és színekkel dobják fel az előző évszázad hajnalán készült vintage filmeket, melyekben például a teregető háziasszony és egy kóbor katona áll össze a hátsókertben mint két kicsi lego.

Hirdetés

A 20 filmet számláló kollekcióban vannak mai szemmel elégszen fura darabok, ami nem is csoda, hiszen időben elhelyezve a 19. század végétől az 1940-es évekig lőhetők be az alkotások. Az 1896-os The Undressingben például azzal sokkolja a nézőket egy viktoriánus ruhákat viselő hölgy, hogy megmutatja mezítelen lábfejét. A fellelhető legrégebbi ilyen rövidfilm egyébként a francia Le Coucher de la Mariée szintén 1896-ból, ebben egy férj lesi meg újdonsült aráját egy spanyolfal mögül, miközben a feleség öltözködik.

Kicsivel később már huncutabbá váltak a kisfilmek, az 1920-as felvételeken például már (most kapaszkodjon meg mindenki) kukkolás, kötözés, fenekelés és jelmezes beöltözés is látható. Felbukkannak továbbá a különböző tematikus játékszerek, és a sima egy férfi-egy nő felállást is megkavarják az alkotók.

Mindez különösen érdekes annak fényében, hogy a nyugati világ szexuális forradalma az 1960-as évektől az 1980-as évekig tartott, a most felújított felvételek alapján azonban kijelenthető, hogy a felnőttfilmes ipar messze megelőzte saját korát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.