Hirdetés

Napi büntetés: ki tudja miért, de kirántott egy telefont a magyar milliárdos



|

Ott és akkor jó ötletnek tűnhetett bepanírozni a készüléket.

Hirdetés

A rutinos, sokat látott internetezőknek elég magasan van az ingerküszöbe, de az alábbi videó láttán nehéz megállni, hogy az ember ne kizárólag az alábbi Nathan Fillion GIF mozdulatsorával tudjon reagálni.

Tényleg nem mindennapi képsorokról van szó, felkészültél?

Az alább látható felvételt a dollármilliárdos édességgyártó, Felföldi József töltötte fel saját TikTok-csatornájára, amelyet amúgy is érdemes átböngészni, ugyanis szürreálisabbnál szürreálisabb klipek sorakoznak rajta - például ez itt - de a legfrissebb alkotás még ebből az egészen meghökkentő sorból is magasan kilóg.

Hirdetés

A videón Felföldi és egy fiatalember látható, utóbbi épp buzgón telefonál, ráadásul egyből két készülékkel, az egyikbe beszél, a másikat nyomkodja. Felföldi a csuklójára mutogatva jelzi, hogy abba kellene hagyni ezt, mire a fiatalember csak legyint, később azonban látszólag megszakítja a hívást és a közeli kanapéra dobja azt a telefont, amibe eddig beszélt.

A szigorú tekintetű Felföldi József ekkor megfogja az eldobott telefont, majd a konyhába viszi, ahol annak rendje és módja szerint bepanírozza, majd forró olajban hirtelen kirántja.

@josephfelfoldi Legyen bundás telefon #magyar #fyp #women #man #debrecen #budapest #viral #trend #funny #gentleman #costatitch #ripcostatitch ♬ original sound - DJ Phaphane

Az elkészült rántott telefont ezután egy tányéron felszolgálja a fiatalembernek, aki továbbra is a másik készüléket nyomkodja. Megpróbál beleharapni a rántott valamibe, majd szomorúan konstatálja, hogy a bunda bizony egy telefont rejt.

Nem lehet tudni, hogy mi ihlette a videót, mint ahogy azt sem, hogy Felföldi Józsefnek miért jutott eszébe, ami a videó leírásában is szerepel, vagyis, hogy "legyen bundás telefon".

De tényleg, legyen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.