Hirdetés

Feloldották több UFO-videó titkosítását, te is megnézheted őket!



|

Az igazság odaát van: jelen esetben a YouTube-on, ugyanis mostantól néhány ufó-észlelésről készült videót már nem rejteget a Pentagon.

Hirdetés

Oké, 2020 eddig is kifejezetten bizarr évnek tűnik az ausztrál tüzekkel, az "atomfelhőt eregető" csernobili égő erdővel, és persze a koronavírussal. Aztán erre jön az amerikai védelmi minisztérium, és feloldja a zárlatot több olyan videóval kapcsolatban, amelyet az amerikai haditengerészet készített, ám a felvételek létezéséről eddig csak az X-aktákat idéző kiszivárgott információk kerültek a nagyközönség elé.

Hirdetés

Már idén januárban pedzegették különféle sajtótermékekben, hogy az amerikai haditengerészet titokban vizsgál olyan videófelvételeket, amelyeken azonosítatlan repülő tárgyakat figyeltek meg, főként harci repülők bevetései közben. El is indult a szokásos hisztéria, hogy "a kormány eltitkolja a kis zöld emberkék létezését", de eddig nem érkezett hivatalos válasz a legújabb feltételezésekre. Most pedig ahelyett, hogy egy szokásos cáfolatot kaptunk volna, egyszerre csak itt van három a kérdéses videók közül, mindegyikük szabadon megnézhető.

Az infra-kamerákkal készült felvételen a hivatalos zsargon szerint "nem azonosított légi jelenségek" láthatóak. Az amerikai kormányhivatalok kategorikusan kerülik az UFO megjelölést annak ellenére, hogy az is csupán azonosítatlan repülő tárgyat jelent, tehát nem feltétlenül idegeneket, de ez a két fogalom annyira összemosódott az évtizedek során, hogy láthatóan inkább más meghatározásra tértek át.

Bár a három most nyilvánosságra került videó természetesen nagyon nehezen kivehető, azért érdekes megfigyelni rajtuk néhány részletet (lejjebb ti is megnézhetitek őket). Az első videó még csak hang nélkül mutatja meg a furcsa jelenséget több szögből is, a következő kettőn azonban már a pilóták és a légiirányítás beszélgetését is halljuk. A második videón például arról beszélnek, hogy erős ellenszélben is hihetetlen sebességgel halad az objektum, amely ráadásul közben többször meg is fordul. A harmadikon pedig egy víz fölött száguldó ismeretlen tárgy látható, amelynek szintén a sebességét méltatják a szemtanúk.

Harry Reid szenátor üdvözölte a titkosítás feloldását, de jelezte, tudomása szerint ez csak a töredéke a továbbra is titkolt bizonyítékoknak és kutatási anyagoknak, ezért ezek nyilvánosságra hozatalát sürgeti, hogy szélesebb körben is megvizsgálhassák őket esetleges védelmi szempontokból.

Ti mit gondoltok? Valóban földönkívüli értelmes lények látogatnak minket titokban? Vagy valami teljesen más lehet a látottak magyarázata? Esetleg azok közé tartoztok, akik szerint ez mind csak valami sötét összeesküvés, és teljesen más áll a háttérben? Várjuk a kommenteket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.