Hirdetés

Szerinted mi lett a BL-döntő végeredménye?



|

Valaki viccből egy korábbi meccset közvetített a Bajnokok Ligája döntője alatt, amire több ezren hitték azt, hogy a valódi mérkőzés.

Hirdetés

Az internet egyszerre átok és áldás, lehetőség és veszély, humorforrás és végtelen bosszúságok tárháza. Az információs társadalom korában nagyon fontos, hogy ezeket megtanuljuk megkülönböztetni, különben még a végén úgy járunk, mint az a nagyjából 11 ezer ember, akik egy trollkodás miatt rossz BL-döntőt néztek. 

Hirdetés

Aki lemaradt volna róla: vasárnap este volt a Bajnokok Ligája döntő mérkőzése, melyet a Paris Saint-Germain és a Bayern München játszott. A meccset végül 0-1-re a német csapat nyerte, azonban előfordulhat, hogy sokan más eredményre emlékeznek. Ha valaki esetleg megesküdne rá, hogy a Bayern München 3-1-re verte a franciákat, akkor nem kell elindulnia Cavintont vásárolni, egyszerűen csak felült egy heccnek.

Mivel egyre többen mondanak le a hagyományos televíziózásról az internetes tartalomfogyasztásért cserébe, rengetegen egy streamben akarták követni a döntőt. Ebben látta meg valaki egy remek ugratás lehetőségét, és egy két évvel ezelőtti PSG-Bayern meccset kezdett el streamelni YouTube csatornáján, melyről azt állította, hogy az a döntő.

Volt, hogy a közvetítést több mint 11 ezren követték, és bizony nem egy ember végig is nézte a rossz mérkőzést - nekik valószínűleg meglepő lehetett másnap belenézni/olvasni a sporthírekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.