Hirdetés

Trump Twitteren jelentette be, hogy elkapta a koronavírust



|

Az amerikai elnök és felesége, Melania Trump egyaránt megfertőződtek a vírussal, kötelező karanténjukat pedig a Fehér Házban kezdik meg.

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg 7 milliónál is több COVID-19 fertőzött van és nagyjából 207 ezren haltak meg az országban a vírus valamilyen szövődménye miatt.

A fertőzöttek között megannyi hírességet is találunk, akik a közösségi médiát használták arra, hogy megosszák hírüket a nagyvilággal, most az ország elnöke is ilyen úton jelentette be, hogy ő és felesége is elkapták a koronavírust.

Hirdetés

Mint a legtöbb dolgot, Donald Trump ezt is a Twitteren jelentette be a nyilvánosságnak, ahogy azt is elmondta, hogy azonnal karanténba vonulnak, hogy azonnal elkezdhessék a felépülési folyamatot:

A First Lady is megerősítette a hírt saját felhasználói fiókján, kiemelve hogy egyelőre jól érzik magukat, de minden találkozójukat elhalasztották és rengeteg amerikaival egyetemben ők is karanténban maradnak, amíg meg nem gyógyulnak:

Az elnök orvosa elmondta, hogy Trump és felesége a Fehér Házban maradnak, ahol az ország vezetője folytatja a munkát - persze a megfelelő óvintézkedések betartásával. A közelgő választások miatt bizonyára nem jön jól a kényszerű 10 napos betegszabadság, hiszen a kampányok javában zajlanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.